Реднап размаза Ливърпул


Н. Гавазов

Реднап размаза Ливърпул

Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап сподели мнението си за сегашния Ливърпул. Според специалиста, отборът на Брендън Роджърс страда от липса на баланс и е най-слабият в историята на клуба.

"Не знам за сметка на какво Ливърпул може да постигне нужните резултати в първенството. Мисля, че сега те имат най-лошия отбор от тези, които съм виждал през последните години. Те приличат на тим от средна ръка, но им провървя да спечелят няколко точки в първите кръгове. Те бяха много по-слаби от Бонемут и вкараха в края на мача със Стоук благодарение на индивидуалните действия на един играч", заяви Реднап.

"Добре, съгласен съм, че играха добре срещу Арсенал, но смятам, че Ливърпул ще е щастлив, ако завърши на пето място. Не мисля, че имат шанс за титлата във Висшата лига на Англия. Загубиха Стивън Джерард, който е дългогодишен лидер и невероятен играч. По-рано от тях си замина Джейми Карагър. Те загубиха двама от главните си вдъхновители", каза още бившият мениджър.

"Погледнете двамата им защитника в центъра. Джо Гомес е не лош млад играч, но той е силен с десния крак, а играе от ляво. Нямам съмнения, че притежава голям талант, но какво може да даде, играейки не на своята позиция. Отборът е лошо балансиран. Прощавайте, но това не е Ливърпул", каза още Реднап.

 

  Сподели
135