Арсенал победи на гости в Нюкасъл (видео)


И. Ангелов

Арсенал победи на гости в Нюкасъл (видео)

В среща от поредния четвърти кръг на английската Висша лига Арсенал успя да победи минимално на гости на Нюкасъл Юнайтед. Домакините изиграха по-голямата част от срещата с човек по-малко след изгонването на Александър Митрович още в 15-ата минута, след което отбраната не успя да издържи до края на мача.

Арсенал започна по-добре днес, като в 10-ата минута Уолкът имаше шанс за гол. 5 минути след това Алекс Митрович напусна игра след директен червен картон за това, че заби бутоните си в прасеца на Коклен при спорна топка. 

В 32-ата минута Уолкът пропусна нов златен шанс за гол. Тук Санчес стреля от дистанция и принуди Крул да избие в нападателя, но от близо той някак не намери целта. 

Голът дойде в 52-ата минута, записан на името на Фабрисио Колочини. Тук Рамзи получи топката и стреля от далеч, Крул изби в Чембърлейн, който отново стреля веднага, топката се отклони от Колочини и влетя в мрежата за 1:0. 

В 58-ата минута Крул отново спаси вратата си от Санчес, който бе намерен на добра позиция от Рамзи. В 68-ата минута вратарят отново спря Алексис при удар от извън наказателното поле. 10 минути след това Чембърлейн изведе отново чилиеца, но Крул предогади ситуацията и напусна поста си, за да спаси. Така до повече голове не се стигна.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
169