Нюкасъл извоюва точка от Олд Трафорд (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл извоюва точка от Олд Трафорд (видео)

Нюкасъл успя да си тръгне с точка от "Олд Трафорд" след днешната среща от поредния трети кръг на Висшата лига, когато Манчестър Юнайтед при своя съперник и при около 20 положения за гол, включително и неправилно отменен такъв, и след нито един точен удар за гостите, те все пак си тръгнаха с точката благодарение на няколко великолепни изяви на Тим Крул на врата.

Още в 4-ата минута Янузай успя да изведе Рууни през средата на отбраната и той матира Крул, но попаденито бе отменено погрешно поради засада. В 16-ата минута Крул спаси вратата си от Мата, а минута след това и от Рууни, който стреля фалцово от ръба на наказателното поле.

В 24-ата минута Мбемба центрира добре за Митрович, който нацели гредата на Ромеро. В 26-ата минута Мбемба спаси вратата си когато Мемфис успя да накара Крул да напусне поста си, мина покрай него и потърси Рууни, но бранителят бе там.

През втората част статуквото се запази. До края на мача Нюкасъл така и не нанесе точен удар, а Юнайтед на много пъти бе близо до гола. Резервата Чичарито пропусна най-доброто положение останал сам срещу Крул, но вратарят спаси с крак срещу него. В последната минута пък при 10-тия корнер на домакините Мемфис центрира точно на главата на Смолинг, който нацели гредата и така резултатът остана 0:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
172