Лукаку: За какво му е на Стоунс да ходи в Челси?


Н. Гавазов

Лукаку: За какво му е на Стоунс да ходи в Челси?

Нападателят на Евертън Ромелу Лукаку коментира евентуалния преход на своя съотборник Джон Стоун в Челси. Според бившия футболист на "сините", играчът от националния отбор на Англия няма никакви причини да отива в клуба от "Стамфорд Бридж".

"Евертън има огромен потенциал, отчитайки добрите играчи и класния мениджър. Той се намира на добро място и в добра ситуация. Трябва да се съсредоточи върху това, което прави сега. Пред него е Евро 2016, за какво му е да напуска", заяви Лукаку.

"Когато отидеш в Челси в млада възраст, тогава всичко зависи от теб, дали наистина искаш да си титуляр. Ще имаш един, най-много два шанса. Ако се възползваш, тогава ще поучиш други шансове. Но всичко зависи от ситуацията. Това зависи от теб като играч", каза още нападателят.

"Взех решение да си тръгна от Челси защото си казах: "Само на 21 съм. Какво ще стане с мен? Избрах проект, в който младите играчи се стараят да достигнат топ играчите и да печелят трофеи. Можех без проблеми да остана в Челси и да се боря за мястото си. Но никога не знаеш какво ще се случи. Не знам, дали идеите на мениджъра са свързани с мен. Не знаех, дали клубът разчита на мен. Тук има план. Младият играч да израсне до топ футболист и да печели трофеи. Чувствам се част т това и поради това подписах договор", завършва Лукаку.

 

  Сподели
190