Мартинес: Тери постъпва незаконно


Н. Гавазов

Мартинес: Тери постъпва незаконно

Мениджърът на Евертън Роберто Мартинес подложи на критика капитана на Челси Джон Тери за публичното му изказване по отношение на защитника Джон Стооунс. Както е известно, през миналата седмица испанецът призна, че 21-годишният Стоунс се е поддал на шума около него, предизвикан от интереса на шампиона към младата звезда на "карамелите". Един от тези, които повишават градуса е Джон Тери.

"Един ден няма да ме има в отбора, но Челси ще продължи да расте, защото в него ще има играчи като Стоунс", заяви преди седмица лидерът на "сините".

Според последни данни, Челси вече губи интерес към бранителя на Евертън, тъй като лондончани не могат да се мерят с двата манчестърски клуба, които вероятно вече водят задкулисна битка за перспективния Стоунс.

Думите на Тери обаче не дават покой на Мартинес.

"Това е неправилно. Знаете това. Незаконно е открито да коментираш играчи на други клубове. Има правила и порядки, които трябва да бъдат спазвани и когато други клубове говорят за нашите играчи, няма как да бъдем спокойни. На нас това не ни харесва", заяви Мартинес.

 

  Сподели
194