Ван Гаал: Очаквах, че ще играем по-добре


Н. Гавазов

Ван Гаал: Очаквах, че ще играем по-добре

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал коментира победния за своя отбор мач срещу Тотнъм. Както е известно, съдбата на двубоя на откриването на старта на новия сезон във Висшата лига на Англия бе решена от автогола на защитника на "шпорите" Кайл Уокър. Ван Гаал признава, че Тотнъм е създал проблеми на отбора му.

"Наблюдавахме два настойчиви отбора. Не успяхме да се справим с тяхната настойчивост, а Тотнъм не успя да се справи с нашата. Много се радвам, че в края на краищата успяхме да победим. Очаквах, че ще играем по-добре. Тотнъм бе настойчив, а ние нямахме време за пас. Трябва да подобрим това", заяви Ван Гаал.

"Казах на Мемфис Депай да не играе с толкова ярко изразена страст, а това се отнася за всеки. Но така е винаги в първия ма на "Олд Тарфорд". Винаги е трудно, но на мен ми хареса играта на новите попълнения, особено на Матео Дармиан", добави холандецът.

"Що се отнася до Давид Де Хеа, моята роля тук не е важна. Важен е играчът и този, който иска да го купи. Той бе наш най-добър вратар за последните две или три години, поради това не може да го пуснем толкова лесно. Искаме да получим същите пари за него, които плащаме сами. Разбира се, искаме да го запазим", завършва Ван Гаал.

 

  Сподели
79