Фабрегас: Каквото и да се случи, аз обичам Арсенал


Н. Гавазов

Фабрегас: Каквото и да се случи, аз обичам Арсенал

Дни преди мача за Суперкупата на Англия срещу Арсенал, полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас призна, че продължава да обича своя бивш клуб. Играейки за отбора на Арсен Венгер и израствайки до капитан на тима, испанецът се превърна в играч от топ ниво. Решавайки да напусне Барселона през миналото лято, Фабрегас се опита да се завърне в Арсенал, но "артилеристите" отказаха да приемат обратно играча. Така Сеск премина в Челси, с който за първи път в кариерата си спечели Висшата лига и Купата на Лигата.

Испанецът не крие чувствата си към Арсенал.

"Каквото и да се случи, любовта ми към този клуб никога няма да се промени. Важното е, че аз имам спомени. Останалото няма никакво значение. Имам забележителни спомени, обичам и уважавам клуба. Никога няма да чуете нищо лошо от мен за тях", заяви Фабрегас.

"Разбира се, това не е най-важният мач, но искаме да се борим и да побеждаваме. Това е голям двубой, лондонско дерби на "Уембли" пред голямо количество фенове. Искаме да го спечелим, макар че прилича на предсезонен мач. не се безпокоим, че те може да бъдат по-свежи от нас. Ние сме бойци и ще се стремим към победата, а това ще направи мача забележителен", добави испанецът.

 

  Сподели
100