Ван Гаал: Ди Мария не дойде


Н. Гавазов

Ван Гаал: Ди Мария не дойде

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал съобщи, че крилото Анхел Ди Мария не е пристигнал в определено време на разположение на отбора, което, най-вероятно, че признак за скорошно преминаване на играча в ПСЖ. Холандският специалист очакваше да види най-скъпата покупка в историята на "червените дяволи" още в събота, но Ди Мария, чийто отпуск бе удължен заради участието си в Купата на Америка с националния отбор на Аржентина, не пристигна с очаквания полет в Сан Хосе.

"Разбрах, че не е бил в самолета. Маркос Рохо също не дойде, но той има проблеми с паспорта. Що се отнася до Ди Мария, нямам на представа защо е така", заяви Ван Гаал.

Съгласно слуховете във френската преса, 27-годишният Ди Мария вече е дал съгласието си за своя преход в ПСЖ. Даденият трансфер се оценява на 45 милиона паунда, половината от които Юнайтед ще похарчи за привличането на крилото Педро от Барселона.

Впрочем, според различни източници в американския Сан Хосе, където в момента е базата на Юнайтед, вече е пристигнал вратарят Серхио Ромеро, който е свободен агент. Той ще замени Виктор Валдес и ще бъде резерва на Давид Де Хеа.

 

  Сподели
72