Венгер също иска да намаже от разпродажбата на Юнайтед


Н. Гавазов

Венгер също иска да намаже от разпродажбата на Юнайтед

Централният защитник на Манчестър Юнайтед Джони Еванс попадна в сферата на интересите на Арсенал. Според източника на информацията, мениджърът на лондончани Арсен Венгер е заинтересуван от засилване на отбраната в навечерието на старта на следващия сезон във Висшата лига на Англия и поради тази причина е хвърлил око на бранителя на "червените дяволи".

Североирландецът не се ползва с особено доверие от страна на Луис ван Гаал, а на "Емирейтс" ще играе много по-често, даже при положение, че основната двойка централни защитници на "артилеристите" е изградена от Лоран Кошчелни и Пер Мертезакер.

Интерес към Еванс има и от страна на УБА, но Арсенал, притежаващ несъпоставими с "дроздовете" финансови възможности, може да пребори всяко едно предложение на средняка в английския шампионат.

Джони няма да бъде първият играч, който ще напусне "Олд Трафорд" през сегашния сезон. Първата лястовица стана преминаването на Нани във Фенербахче, а скоро по неговите стъпки ще премине и Робин ван Перси. Освен това, много е вероятно Юнайтед да се раздели с Хавиер Ернандес, а също и с Анхел Ди Мария, към когото има интерес от страна на ПСЖ.

 

  Сподели
168