Делф останал във Вила заради реакция на феновете


Н. Гавазов

Делф останал във Вила заради реакция на феновете

Капитанът на Астън Вила Фабиан Делф се отказал от трансфер в Манчестър Сити заради обиди в социалните мрежи. Както е известно, в петък "гражданите" активираха пункта за откупване на договора на играча в размер на 8 милиона паунда, а лидерът на бирмингамци не замина с тима на лагер в Испания. Изненадващо, на следващия ден Делф обяви, че остава на "Вила Парк".

Сега става ясно какви са причините за този сензационен обрат в действията на англичанина. Според източник от Астън Вила, Делф останал изненадан от реакцията на местните фенове. Вместо д се отправи на медицински изследвания, Фабиан останал в дома си, а след това се обадил на Тим Шерууд, за да го уведоми, че остава.

"Фабиан дълго мисли и в петък вечер се обади на няколко съотборника, за да ги попита, дали постъпва правилно. Той бе в шок от реакциите на феновете, които се ядосаха, че напуска клуба след подписване на нов договор и приказките му за вярност към Вила. Той е честно момче и просто почувства, че трябва да вземе правилното решение", заяви източникът.

 

  Сподели
97