Пуул обяви за новите назначения в щаба на Брендън Роджърс


Н. Гавазов

Пуул обяви за новите назначения в щаба на Брендън Роджърс

Ливърпул обяви за назначаването на Шон О'Дрискол на длъжността първи асистент на Брендън Роджърс. Също така в треньорския щаб на "червените" влезе Пепейн Лейндърс, който бе начело на младежкия тим на Ливърпул. Както е известно, в края на миналия сезон Ливърпул предпочете да се раздели с Колин Паско и Майк Марш, които помагаха на Брендън Роджърс през последните три години от пребиваването му в клуба. Това бе продиктувано от неуспешните резултати на отбора.

Търсенето на нови асистенти на Роджърс отне месец. Днес Ливърпул обяви за назначаването на 57-годишния О'Дрискол и на 32-годишния Лейндърс в треньорския щаб на североирландеца.

Шон получава длъжността първи асистент на Брендън Роджърс и напуска поста старши-треньор на националния отбор на Англия до 19 години. Така той ще изпълнява на "Анфийлд" същите функции, както и уволненият Паско.

Задачата на холандеца Лейндърс ще е свързана също с работа с играчите от първия отбор, но и с такава в академията на клуба, където той постигна впечатляващи успехи през миналия сезон.

 

  Сподели
85