Стърлинг се надява на трансфер в Сити до 8 август


Н. Гавазов

Стърлинг се надява на трансфер в Сити до 8 август

Крилото на Ливърпул Рахим Стърлинг изрази заинтересованост от преход в Манчестър Сити и се надява, че сделката ще бъде сключена преди старта на новия сезон във Висшата лига на Англия. Тази седмица стана известно, че "червените" са отклонили предложение на "гражданите" за покупката на Стърлинг за 25 милиона паунда плюс бонуси от 5 милиона паунда.

Предполага се, че Ливърпул е поискал от Сити 50 милиона паунда за 20-годишния играч от националния отбор на Англия. Очаква се, че в близко време клубът от "Етихад" да отправи втора оферта - с около 10 милиона паунда повече от предишното предложение. Ако то бъде отклонено, "гражданите" ще заемат позиция на изчакване и ще се надяват Рахим да инициира прехода си.

Самият Стърлинг е готов да се отправи в отбора на Мануел Пелегрини, но се надява това да стане по-бързо. Футболистът не желае сагата около него да продължи до 1 септември.

Рахим е настроен да реши въпросите със своето бъдеще до 8 август, когато стартира новият сезон във Висшата лига на Англия.

 

  Сподели
184