Реал започва преговори за Де Хеа


Н. Гавазов

Реал започва преговори за Де Хеа

Реал Мадрид планира да започне официални преговори с Манчестър Юнайтед за привличането на вратаря Давид Де Хеа. Към момента испанският гранд изчаква Давид да изпълни своя дълг пред националния отбор на Испания - за Де Хеа сезонът ще завърши след неделната среща с Белорусия.

Според британски източници, Рафаел Бенитес твърдо е решил, че няма нужда едновременно от Икер Касияс и Де Хеа. Новият треньор на Реал иска да има вратар, чиято роля в тима ще е неприкосновена.

Вчера стана ясно, че мадридчани са направили своя избор в полза на по-младия вратар, а също така, че Икер е съгласувал размера на компенсацията за предсрочното си напускане на "Сантяго Бернабеу".

Настойчивото желание на Реал да получи Давид може да помогне на Юнайтед да осъществи в обратно направление - както е известно, "червените дяволи" активно се интересуват от нападателя на "белите" Карим Бензема.

Проблемът е, че Флорентино Перес е голям почитател на френския футболист, който стана едно от петте нови попълнения след завръщането на боса в Мадрид през 2009 година.

 

  Сподели
78