Мърфи: Ливърпул няма нужда от Ингс


Н. Гавазов

Мърфи: Ливърпул няма нужда от Ингс

Бившият защитник на Ливърпул Дани Мърфи е на мнение, че Дани Ингс не е този нападател, който е нужен на мърсисайдци за решаване на турнирните задачи. Както е известно, клубът от "Анфийлд" обяви за съгласуване на прехода на 22-годишния футболист. Според Дани, Ливърпул не може да попадне в топ 4 с такъв нападател.

"Дани Ингс е умен и талантлив, но е трудно да съдиш за него по този сезон, защото той игра за Бърнли. Той има талант, но все още не е проверен на топ ниво. Много е перспективен англичанин е, така че това е добра новина за Ливърпул. Но на дадения стадии, когато те се опитват да се върнат в топ 4, дали не им трябваше проверен нападател? С по-гръмко име и по-стойностен?", заяви Мърфи.

"Може би те се осланят на това, че Даниел Стъридж ще бъде здрав? Аз не съм сигурен, че това е възможно. Мисля, че Ингс ще заеме ролята на Борини в състава. Може би ще влиза в мачове от Лига Европа и Купата на Лигата, опитвайки се да доказва, че заслужава да играе от първите минути", каза още бившият полузащитник.

 

  Сподели
133