Ориджи: Ливърпул заслужава титлата


Н. Гавазов

Ориджи: Ливърпул заслужава титлата

Нападателят Дивок Орджи очаква, че през следващия сезон Ливърпул ще се бори за спечелване на Висшата лига на Англия. Както е известно, мърсисайдският клуб съгласува трансфера на белгийския талант още през миналото лято, но бе принуден да играе под наем за Лил през изминалия сезон.

Нападателят обаче ще започне сезон 2015/16 в състава на Брендън Роджърс и Ориджи е убеден, че перспективите пред Ливърпул са много добри.

"Мисля, че Ливърпул е чудесен клуб, който заслужава да бъде на върха. честно казано, отчитайки играчите и тяхната класа, които имат в състава си, те трябва да финишират начело на лигата", заяви Ориджи.

"Много се радвам, че идвам тук. Брендън Роджърс е много добър мениджър и той вече го потвърди. Възхитен съм, че ще имам възможност да работя с мениджър от световно ниво", каза още белгиецът.

"Важното е да се намираш в клуб, където хората ти вярват, а ти се чувстваш добре. Ливърпул ми произведе много приятно впечатление, те умеят да работят с младите играчи. Винаги е приятно да работиш с добри футболисти. Важното е упорито да се трудим и тогава всичко ще е наред", добави Ориджи.

 

  Сподели
159