Уилшър се извини за поведението си (видео)


Н. Гавазов

Уилшър се извини за поведението си (видео)

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър поднесе извиненията си за своето поведения след победата над Астън Вила във финала за Купата на Англия. Както е известно, през миналата събота "артилеристите" за 12-ти път в своята история спечелиха най-стария турнир в света, а в понеделник колективът на Арсен Венгер с открит автобус се разходи по улиците на Лондон, за да отпразнува трофея със своите фенове.

По време на този празничен парад Уилшър, вземайки микрофона, започна да крещи обиди към градския съперник Тотнъм. Това принуди официалният канал на Арсенал да спре излъчването на парада, а водещите да се извинят в ефир.

Постъпката на 23-годишния играч от националния отбор на Англия предизвика бурна реакция в пресата - обществеността поиска извинения от Уилшър, което той направи чрез своя Twitter.

"За мен бе мечта да разделя с феновете второто поредно спечелване на Купата на Англия и тя стана реалност. Моля за извинение, ако съм разочаровал или обидил някого, докато празнувах", написа полузащитникът.

ВИДЕО

  Сподели
141