Венгер попари надеждите на феновете


Н. Гавазов

Венгер попари надеждите на феновете

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер попари надеждите на феновете на отбора за големи покупки през това лято. Както е известно, французинът заяви след финала за Купата на Англия, че е гладен за трофеи и се закани да спечели титлата във Висшата лига през следващия сезон. Според мнозина специалисти отборът наистина може да се включи в шампионската гонка, но само при положение, че лондончани подсилят някои проблемни позиции. В противен случай Арсенал ще си остане с традиционната борба за място в топ 4.

"Не мисля, че сме готови да харчим толкова, колкото струват Погба или Бейл. Много хора забравят, че имахме труден период, когато се разделяхме с най-добрите си играчи. Такава бе реалността. Сега отново станахме купувачи на трансферния пазар, ние сме готови за работа. Но не сме готови да плащаме космически суми", заяви Венгер.

"Не искам да говоря за това колко пари ще харчим. Все още няма ясно решение какво ще правим. Но искам да напомня, че аз винаги съм обръщал внимание на качествената страна на покупките. За мен преди всичко е важно съотношението между цена и качество. Ето, да кажем за Касорла - той бе признат за играч на мача във финала за Купата на Англия. Но не мисля, че струва 150 милиона. Като цяло, не съм против това, че трябва да се харчат пари и вече съм го доказвал", добави французинът, който вчера поясни, че няма интерес към Артуро Видал от Ювентус.

 

  Сподели
261