Уилшър: Ще страдам, ако Арсенал ме продаде


Н. Гавазов

Уилшър: Ще страдам, ако Арсенал ме продаде

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър призна, че все още не е обсъждал с мениджъра Арсен Венгер своето бъдеще в клуба, но има определени опасения за това. Заради безбройните здравословни проблеми е трудно да бъде забелязан какъвто и да е прогрес в играта на Уилшър през последната година. През сегашния сезон 23-годишният футболист проведе само 13 мача.

В допълнение, сега при Арсенал се наблюдава прекалено голяма конкуренция в средата на терена - дори Аарън Рамзи се налага да играе на фланга. Съществува мнение, че за самия Джак ще е най-добре да смени клуба, но Уилшър вижда в това много лош сценарий.

"Ще страдам, ако ме продадат. Искам Арсенал да желае да ме има. Ще боли, ако не ме искат. За мен ще е странно да играя за друг отбор. Ходих под наем в Болтън и това бе странно. Струва ми се, че сега съм готов да играя и тук няма промяна. Искам да получавам повече игрови минути в края на сезона, а след това да изчакам началото на следващия сезон, за да видя плановете на мениджъра по отношение на мен", заяви Уилшър.

"Искам да играя за първия отбор. Искам да играя във Висшата лига на Англия, Шампионска лига и искам да продължавам да защитавам цветовете на националния отбор. Ако възнамерявам да го правя, аз трябва да играя за своя тим и то да го правя добре, защото във Висшата лига има и други английски защитници, които го правят добре", каза още играчът.

"Невъзможно е да спреш слуховете или да направиш нещо с тях. Не съм разговарял с мениджъра за това. Не съм захващал тази тема с него. Той също не го е правил. В момента имам нужда да се върна в отбора. Слуховете започнаха когато бях контузен. Само остава да с върна, да започна да се занимавам с любимото нещо и да се съсредоточа върху това", завършва Уилшър.

 

  Сподели
100