Карагър: Стърлинг иска трофеи, но къде бе в Купата и ШЛ?


Н. Гавазов

Карагър: Стърлинг иска трофеи, но къде бе в Купата и ШЛ?

Бившият играч на Ливърпул Джейми Карагър сподели мнението си за ситуацията с евентуалното напускане на полузащитника Рахим Стърлинг. Както е известно, днес е медиите се появиха съобщения, че младият англичанин възнамерява да си тръгне от "Анфийлд", като тук не става дума за пари.

"Когато 20-годишно момче и агента му разгръщат война с клуба - по-лошо от това няма как да бъде. Съветвам агента да забрави за това, колко иска да получава Стърлинг, просто да млъкне и да се занимава с чисто футболни въпроси. Стърлинг може да си тръгне от Ливърпул, но как ще мислят за него през остатъка от кариерата му? Трябва да се помни и това, а не само за неговия талант. Така, че е време този агент да спре да пуска в пресата разни истории", заяви Карагър.

"Според мен, Рахим не бива да напуска. Той трябва да остане в Ливърпул заради своето развитие. Тук той излиза на терена всяка седмица. Напускането му ще се представи като желание да печели трофеи. През миналия сезон Ливърпул бе близо до титлата и Стърлинг игра великолепно. През този сезон той бе далече от това, няма да блести и другата година. Но тази година отборът имаше шанс в Купата на Англия, ако те бяха победили Астън Вила с полуфинала. Е, къде бе Стърлинг? Какво направи Ливърпул в Шампионска лига? Нищо. С какво запомнихте Стърлинг в този турнир? С нищо. Ако искаш трофеи и големи пари, трябва да знаеш, че те не се раздават просто така. Трябва да ги заслужиш, в това число с добра игра във важните мачове", каза още бившият играч на Ливърпул.

 

  Сподели
125