Невил: Вярвам в Ди Мария


Н. Гавазов

Невил: Вярвам в Ди Мария

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че крилото Анхел Ди Мария все още може да се прояви на "Олд Трафорд". Дебютният сезон за играча от националния отбор на Аржентина, който струва на "червените дяволи" 59.7 милиона паунда, се разви неуспешно. Очакванията към Анхел бяха по-големи и според специалисти, трите гола и десетте асистенции не отговарят на класата на Ди Мария, който през миналата година бе определен за най-полезен играч в Примера дивисион.

Невил обаче е убеден, че през следващия сезон ще видим преобразуването на 27-годишния Ди Мария, както се случи с Маруан Фелайни и Ашли Йънг през сегашната кампания.

"Юнайтед се нуждае от флангови играчи. Ашли провежда забележителен сезон, докато Хуан Мата, който сякаш не игра успешно през последните месеци, не е футболист от десния фланг. Ще е интересно да видим какво ще се случи с Анхел Ди Мария. На практика, аз му вярвам като играч. Гледахме го в Реал и всички знаят, че той демонстрира великолепно ниво на игра. През сегашния сезон не виждаме това, но ти си мислиш: Ашли играе по-добре, Фелайни игра по-добре, Мата играе по-добре. Ще може ли и Ди Мария да играе по-добре при Ван Гаал?, заяви Невил.

 

  Сподели
57