Ди Мария: Искам да спечеля ШЛ с Юнайтед


Н. Гавазов

Ди Мария: Искам да спечеля ШЛ с Юнайтед

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария призна, че дебютният му сезон в Англия не се е развил по най-добрия начин. В същото време аржентинецът има намерение да се реабилитира през следващата кампания и да докаже, че не случайно е бил най-полезният играч в Примера дивисион през сезон 2013/14.

Съгласно слуховете, през лятото "червените дяволи" могат да се разделят с най-скъпата си покупка, като интерес към футболиста има от страна на ПСЖ. Анхел обаче няма намерение да бяга от трудностите и да напуска най-конкурентното и динамично първенство в света и продължава да изгаря от желание да се прояви в английския футбол.

"Не се радвам на своя първи сезон в Англия. Дойдох тук от Реал, за да печеля трофеи, а този сезон се разви лошо за мен. Разочарован съм, защото искам да играя по-добре. Почитателите на футбола в Англия все още не са видели истинския Ди Мария. Знам, че съм способен да играя на по-добро ниво. Не проведох добре този сезон", заяви Ди Мария.

"Не е лесно да се адаптираш към английския футбол. Хората ми казваха, че първата година тук винаги е трудна за чужденците. Това се оказа истина. Моето изпитание тук не е за една година, а толкова, че да вляза в историята на Манчестър Юнайтед. "Олд Трафорд" е уникален стадион, феновете са великолепни, това е забележителен клуб. Съжалявам само за това, че не успях всяка седмица да правя щастливи феновете. Продължавам да мечтая да спечеля Висшата лига и Шампионска лига с Юнайтед", каза още аржентинецът.

 

  Сподели
32