Натан обяви за своя преход в Челси (снимка)


Н. Гавазов

Натан обяви за своя преход в Челси (снимка)

Атакуващият полузащитник на Атлетико Паранаенсе Натан използва Instagram, за да обяви за своя преход в Челси. Сделката се оценява на 4.5 милиона паунда. Младежът попадна в полезрението на големите европейски клубове още през 2013 година благодарение на своята игра за националния отбор на Бразилия на Световното до 17-годишна възраст.

Според слуховете, 19-годишният Натан е посетил Лондон през миналия месец, където е обсъдил перспективите на своите развитие в Челси. Сега талантливият играч даде съгласие за своя преход в шампиона на Висшата лига на Англия.

"Мечата стана реалност! Първо, искам да благодаря на Бог за това, че винаги ми е указвал пътя, а също така на моя баща, който винаги е вярвал в моя талант и ми помагаше за постигането на целите, на моето семейство и приятели, които винаги ме подкрепяха", написа Натан.

"Също така съм благодарен на Атлетико Паранаенсе, който бе част от моя път. Тук прекарах шест години от кариерата си. Благодаря на Челси за вярата им в мен, ще се старая с всички сили, за да помогна на моя нов отбор за постигане на нови върхове. Ние сме "сини", завършва бразилецът.

Официално сделката все още не е потвърдена, тепърва предстои да узнаем всички детайли около нея. Освен това, играчът трябва да получи разрешение за работа, което предполага, че поне през първата година бразилецът ще играе под наем в чуждестранен отбор.

  Сподели
87