Хъл Сити надви Ливърпул


И. Ангелов

Хъл Сити надви Ливърпул

Ливърпул не успя да се възползва от загубата на Манчестър Юнайтед срещу Евертън и да опита да се доближи до Топ 4 на класирането във Висшата лига, след като в днешния си мач от поредния тридесет и четвърти кръг на първенството мърсисайдци загубиха на гости на Хъл Сити с минималното 1:0 след ранен гол на Майкъл Доусън.

Домакините започнаха добре и рано Ливърмор притесни отбраната на гостите. Последва положение и пред Н'Дойе, което Миноле спаси. След тези минути и Ливърпул започна да показва по-добра игра. В 37-ата минута обаче след корнер на Брейди избитата топка попадна в Елмохамади, който веднага я върна към непокрит Доусън в полето за удар с глава и 1:0.

След гола и вратарят на домакините Харпър трябваше на няколко пъти да реагира за своите. В 65-ата минута Рики Ламбърт и Адам Лалана замениха Балотели и Айби за гостите. Последва и включване на Маркович 10 минути след това. Хъл започна да се брани с всичките си 11 човека и след като използва и трите си резерви късно за бавене на време, успя да постигне задачата си.

  Сподели
195