Лалана: Все още може да завършим четвърти


Н. Гавазов

Лалана: Все още може да завършим четвърти

Полузащитникът на Ливърпул Адам Лалана е на мнение, че "червените" имат реални шансове да финишират на четвърто място в класирането на Висшата лига на Англия. Към момента мърсисайдци са на седем точки след Манчестър Юнайтед, който заема именно тази позиция. Адам е на мнение, че това може да е мотивиращо за неговия тим.

"Ние представляваме футболен клуб Ливърпул и към всеки мач подхождаме с желание да постигнем победа. Ще се изправим, ще отидем в Хъл и ще се постараем да спечелим три точки, за да окажем максимален натиск на отборите, които се намират преди нас", заяви Лалана.

"Продължавам да чувствам, че ако вземем всичките си мачове до края, само лош късмет ще ни попречи да станем четвърти. Това все още е възможно (да станем четвърти), а щом е възможно, ние ще се сражаваме до края. Просто е нужно да се съсредоточим върху своята игра. Мачът с Хъл няма да е лек, защото съперникът се бори за своето оцеляване, но ние възнамеряваме да играем своя футбол и се надявам да вземем трите точки. искаме да възобновим победната си серия", заяви Лалана.

 

  Сподели
90