Роджърс: Реферите допуснаха голяма грешка


Н. Гавазов

Роджърс: Реферите допуснаха голяма грешка

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че Астън Вила е изглеждал много по-добре в полуфиналния мач от Купата на Англия. Както е известно, съперник на Арсенал във финала станаха бирмингамци, които постигнаха волева победа над Ливърпул с 2:1. Роджърс е съгласен, че съперник е играл по-добре, но също така смята, че в 87-та минута арбитрите са допуснали грешка, отменяйки чист гол на Марио Балотели.

"Реферите допуснаха голяма грешка. Страничният съдия трябваше да види крайният защитник, който бе на метър назад. Това не бе в наша полза", заяви Роджърс.

"Разочаровахме. Вила бе по-добър от нас. Поради някаква причина, ние бяхме много нервни. Може би когато много искаш да победиш, това влияе на твоя разум. Нямахме нужната енергия. Разочаровани сме, защото в пореден голям мач не успяваме да покажем смелост. Вила го направи. Те бяха енергични и играха с по-голяма свобода. Това е нещо, което трябва да подобрим. Някои големи срещи проведохме много добре, а в други не успяхме. Имаме нужда да се съсредоточим върху своят игра. Когато го прави, тогава побеждаваме. Но сега това не работеше. Остава да се борим за място в топ 4. Висшата лига е такава - такъв великолепен отбор е длъжен да се сражава за своето място", добави специалистът.

 

  Сподели
140