Венгер: Трябва да продължим с това темпо


Н. Гавазов

Венгер: Трябва да продължим с това темпо

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се надява, че отборът ще запази набраното темпо и е може да подложи на натиск Челси. "Артилеристите" постигнаха седем поредни победи във Висшата лига, което им помогна да се изкачат на второ място в таблицата. И макар, че дистанцията от лидера да е внушителна, Венгер призовава да не се намаляват оборотите.

"Нашият отбор набра добро темпо и се надявам, че ще го запазим до края на сезона. А след това ще видим къде ще се окажем. Между нас и Челси съществува определена дистанция, но ние упорито ще се трудим над нейното намаляване", заяви Венгер.

"По различен начин започнахме сезона и много играчи отсъстваха. Но след това се сполитахме и преодоляхме трудностите. Всички тимове имат трудни графици, но на първо място трябва да ни интересува нашия график, трябва да се постараем да продължим максимално напред към края на сезона. Сезонът във Висшата лига навлиза във важна фаза, също така сме в полуфинал за Купата на Англия. Трябва да се съсредоточим върху поддържане на нивото на нашата игра", добави французинът.

 

  Сподели
158