Челси се насочи към Клайн и Шнайдерлин


Н. Гавазов

Челси се насочи към Клайн и Шнайдерлин

Трансферни цели на Челси през лятото могат да станат десният защитник Натаниел Клайн и полузащитника Морган Шнайдерлин от Саутхемптън. Според информация на източника, скаутите на "сините" вече са наблюдавали двамата футболисти, които демонстрират явен прогрес през този сезон. Съобщава се, че пратеници на Челси е имало и на съботната среща с Евертън.

Очевидно е, че "светците" ще се опитат да избегнат разпродажбата, която се случи през миналото лято, но Натаниел и Морган са първи кандидати за напускане.

Клайн навлиза в последната година от договора си, докато Шнайдерлин, чиято трансферна стойност е 27 милиона паунда, се надява да заиграе в отбор-участник в Шампионска лига.

Челси обаче рискува да се сблъска със сериозна конкуренция в борбата за двамата футболисти, тъй като за 24-годишния Клайн претендира Манчестър Юнайтед, а за 25-годишния Шнайдерлин - Арсенал.

Покупката на Клайн, който в момента е основен десен защитник на националния отбор на Англия, ще позволи на мениджъра Жозе Моуриньо да поразтовари Бранислав Иванович и едновременно с това понякога да използва сърбина в центъра на отбраната.

 

  Сподели
85