Роджърс: Имаме сили да се конкурираме с грандовете


Н. Гавазов

Роджърс: Имаме сили да се конкурираме с грандовете

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е на мнение, че мърсисайдци по нищо не отстъпват на отборите, които се намират в първата четворка на Висшата лига на Англия. Поражението от Арсенал с 4:1 през уикенда остави Ливърпул на шесто място в класирането, на седем точки от зоната а Шампионска лига. При това "червените" имат само една победа срещу отборите, които в момента се намират в топ 4.

Въпреки всичко, Роджърс не отдава голямо значение на тази статистика и е убеден, че Ливърпул има сили да се конкурира с Челси, Арсенал и двата гранда от Манчестър.

"Не трябва да мислим по този начин. Наистина, може да видите състава на Арсенал или тези на другите отбори, които се намират над нас в таблицата, но не може да мислим по този начин. В клуб като Ливърпул това е недопустимо. Трябва да правим всичко възможно - във финансов план или в каквото и да е друго - за да преодолеем тази бариера. И аз обещавам, че продължавам да го правя. Успяхме да преобърнем сезона си по средата на пътя и ще се постараем да завършим колкото е възможно по-силно във финалната част", заяви Роджърс.

 

  Сподели
215