Миноле: Ще се изправим, както го направихме след първия мач с Юнайтед


Н. Гавазов

Миноле: Ще се изправим, както го направихме след първия мач с Юнайтед

Вратарят на Ливърпул Симон Миноле сподели мнението си за срещата с Манчестър Юнайтед от 30-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, мърсисайдци претърпяха поражение с 2:1 и се отдалечиха на 5 точки от така желаното четвърто място. Белгийският страж призова съотборниците си да се изправят и да продължат битката за класиране в топ 4.

"Винаги искаш да победиш у дома си, но този път това не го направихме. Вкараха през първото полувреме, след което е трудно да играеш срещу такъв отбор, какъвто е Юнайтед. След почивката имахме шансове след гола на Стъридж, сражавахме се и с десет човека, но за съжаление, нещата не се получаваха", заяви Миноле.

"Не е толкова важно, че спасих дузпата. След това Шкъртел имаше шанс, но топката отказа да влезе. Първата среща с Манчестър Юнайтед (0:3) стана катализатор за показване на добра игра и резултат, аз се надявам, че сега ще се получи същото. Надявам се, че ще успеем да се върнем в битката, така както го направихме след първия мач с Юнайтед", добави стражът.

 

  Сподели
49