Венгер: Не сме в битката за титлата


Н. Гавазов

Венгер: Не сме в битката за титлата

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не смята, че победата с 3:0 над Уест Хем прави отбора му претендент за титлата във Висшата лига на Англия. През последните седмици "артилеристите" набраха отличен ход, спечелвайки всичките си пет мача, включително и съботния разгром на Уест Хем. Арсенал се закрепи в топ 4 на Премиършип, което напълно удовлетворява френския специалист.

"Дали сме в надпреварата? В дадени момент не, но ние просто трябва да продължаваме да вървим напред. Спечелихме осем от деветте си мача и сега сме по-силни, отколкото на старта на сезона. Имахме спад, тъй като на старта спечелихме един от шест двубоя. Сега това е друг отбор. Имахме големи проблеми със срещите си след Световното. Завърналите се оттам играчи не бяха готови да играят", заяви Венгер.

"Дали сме способни да настигнем Челси? Сега нас ни очаква пътуване до Монако. Завършваме една добра седмица, защото играхме на гости на Манчестър Юнайтед, играхме в лондонското дерби сега и имаме нужда от вяра в себе си за добра подготовка. Така и ще постъпим, а след това ще видим това до какво ще доведе", добави специалистът.

 

  Сподели
137