Роджърс: По-добри сме


Н. Гавазов

Роджърс: По-добри сме

След волевата победа с 2:1 над Кристъл Палас в мач от петия кръг на Купата на Англия, мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс си припни последното гостуване на "червените" на "Селхърст Парк". В предпоследния кръг на миналия сезон, мърсисайдци завършиха наравно 3:3 с Палас и на практика връчиха титлата на Манчестър Сити. През ноември Ливърпул отново гостуваше на "орлите", но резултатът бе още по-плачевен - загуба с 3:1.

Вчера обаче Ливърпул не се представи като безнадежден отбор и успя да намери изход от трудната ситуация след бързия гол на домакините. Роджърс не крие радостта си от това.

"Когато за последно бяхме тук, нивото на нашата игра не ми направи добро впечатление. Това наистина бе неблагоприятен момент за нас, но оттогава отборът стана по-добър. Постигнахме добра победа срещу труден съперник, но аз мисля, че заслужихме този резултат. Бавно започнахме, но след първото попадение установихме контрол над ситуацията. Твърдо посрещнахме трудностите и отборът наистина добре функционира" заяви Роджърс.

 

  Сподели
58