Насри: Ако съберем 90 точки, ние ще станем шампиони


Н. Гавазов

Насри: Ако съберем 90 точки, ние ще станем шампиони

Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри даде интервю за The Telegraph, в което изрази надежда, че лидерът в класирането на Висшата лига Челси тепърва ще губи точки в шампионата. 13 кръга преди края на сезона Челси изпреварва действащия шампион със седем точки, но Насри съветва да не се бърза с изводите. Французинът е убеден, че отборът на Жозе Моуриньо не е толкова силен, както много хора си мислят.

"Аз съм голям почитател на Моуриньо, но никак не съм впечатлен от неговия отбор. Не мисля, че те са толкова великолепни, както говорят за тях - просто имат добър състав и силни нападатели отпред. Не ги считам за специален отбор и мисля, че те ще допускат грешки. Два пъти играхме с тях през този сезон, един път в намален състав и двата пъти бяхме по-добри. Ние ги надиграхме дори на "Стамфорд Бридж", заяви Насри.

"До края на сезона има дълъг път, те продължават да играят в Шампионка лига, имат финал в Купата на Лигата, така че ще проведат много мачове. Победиха Евертън в последната минута, следователно, следващият път могат да загубят точки и да завършат наравно", добави французинът.

"Преди два месеца изоставахме от Челси с осем точки, но след това се изравнихме с тях в таблицата за класиране. Наистина, сега ни водят със седем точки, но това не ни безпокои. Ние просто ще се постараем да спечелим колкото се може повече двубои и да чакаме техните засечки. Убеден съм, че ако съберем 90 точки, ние е станем шампиони на Англия. Ако вземем всичките си мачове, това ще ги подложи на натиск. Никой не печели титла десет кръга преди края, все още нищо не е ясно. Убеден съм, че Челси ще греши, а ние просто трябва да печелим двубоите си, за да се възползваме от това", завършва Насри.

 

  Сподели
104