Иванович: Не трябва да се успокояваме


Н. Гавазов

Иванович: Не трябва да се успокояваме

Защитникът на Челси Бранислав Иванович, който стана автор на победния гол в мача с Астън Вила от 24-я кръг на Висшата лига на Англия, предупреди съотборниците си, че независимо от преимуществото от седем точки над Манчестър Сити в класирането, те не трябва да се отпускат.

"Не бива да се отпускаме. Това бяха важни три точки за нас. мачът бе много напрегнат, но в крайна сметка мисля, че заслужихме трите точки. Знаехме, че не са вкарвали от дълго време и това ги притискаше. Но също и нас. Знаехме, че ще се постараят да реагират и двубоят бе наистина много труден. В крайна сметка трите точки се оказаха много ценни", заяви Иванович.

"Нямаме време да се отпускаме дори за секунда. Пред на има още 14 двубоя и трябва да запазим концентрация. Седем токи е прилична дистанция, но всичко може много бързо да се промени. Топката бавно се движеше, аз бях много съсредоточен и се получи отличен гол.Това бе важен гол за отбора, доволен съм от головете си, но не много от играта си. Знам, че има над какво да работя", заяви Иванович.

 

  Сподели
74