Патрик Виейра потвърди, че се присъедниява към Манчестър Сити


.

Патрик Виейра потвърди, че се присъедниява към Манчестър Сити

Патрик Виейра потвърди лично, че напуска шампиона на Серия А Интер за да се присъедини към Манчестър Сити. Бившият капитан на Франция също така разкри, че е решил да напусне "Сан Сиро" за да запази шансовете си да играе за четвърти път на Световно първенство.

"Аз имам цел: Искам да участвам на Световното първенство", заяви 33 годишният бивш капитан на Арсенал, който последно игра за "петлите" през септември 2007 година.

"Най-важното за мен е да отида в Манчестър Сити и да покажа на Роберто Манчини, че аз съм същия играч, когато той бе начело на Интер", продължава Виейра.

Виера изигра вчера последния си мач с екипа на Интер. 33-годишният халф бе титуляр в отбора на Жозе Моуриньо при успеха над Киево с 1:0. Днес френският полузащитник ще мине медицински прегледи на базата на Сити и ще подпише контракт за 18 месеца с „гражданите".

"Той игра много силно в последния си мач за нас. Виейра е играч, който със сигурност ще ни липсва. Това бе най-добрият начин да ни каже сбогом и аз му желая най-хубавото в живота. Не знам къде отива, а и нямаме право да го спираме", заяви страши треньорът на Интер Жозе Моуриньо.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
116