Юнайтед победи Лестър


И. Ангелов

Юнайтед победи Лестър

Манчестър Юнайтед се връща в Топ 3 на Висшата лига на Англия, след като днес успя да победи Лестър с 3:1 в среща от поредния двадесет и трети кръг на първенството. Преди срещата на Саутхемптън от кръга, "червените дяволи" излизат на точка пред тима в класирането след голове на Ван Перси и Фалкао.

В 27-ата минута днес падна първото попадение, когато Блинд отне топката в средата и я копна към наказателното поле, където застаналият в засада Робин ван Перси успя с десен крак да матира вратаря от полу-воле.

В 32-ата минута Ван Перси изведе Мария в една добра контра за домакините, и след като той навлезе в наказателното поле и стреля, топката бе избита във Фалкао, който довкара за 2:0.

В 44-ата минута резултатът стана класически, когато добра топка от корнер бе изпратена от Рууни за Блинд, който я насочи към втората греда, а Морган не успя да се свие и я отклони в собствената си врата - 3:0.

През второто полувреме Юнайтед продължи да доминира, но допусна гол в 80-ата минута след едно центриране на Марк Олбрайтън, което Василевски засече за 3:1.

  Сподели
222