Кейхил е разстроен, че не игра срещу Ливърпул


Н. Гавазов

Кейхил е разстроен, че не игра срещу Ливърпул

Защитникът на Челси Гари Кейхил призна, че е останал много огорчен от отсъствието си от стартовия състав в срещата-реванш от полуфиналите на Купата на лигата срещу Ливърпул. Проваляйки се в двубоя с Брадфорд от Купата на Англия, когато "сините" с гръм и трясък излетяха от турнира след загуба с 4:2, Кейхил, под формата на наказание бе изпратен на пейката в мача с мърсисайдци във вторник вечер.

Партньор на капитана Джон Тери в този двубой бе Курт Зима. Независимо от редица позиционни грешки на младия французин, Челси не пропусна, постигна победа и се класира за финала. Тази ситуация силно разстройва Гари.

"Няма нужда да ви казвам, колко силно съм разстроен когато не играя. Но важното за отбора е, че се класирахме за финала. Това бе фантастичен резултат. Разбрахме за състава в деня на мача. Професионалните играчи трябва да се примиряват с това, вратите на мениджъра винаги са отворени. Не мисля, че той е длъжен да обяснява всяко свое решение, но подходът му е такъв, че винаги може да си поговориш с него", заяви Кейхил.

 

  Сподели
74