Роджърс: Балотели ще получи всички шансове


Н. Гавазов

Роджърс: Балотели ще получи всички шансове

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че кариерата на нападателя Марио Балотели в клуба все още не е завършила и италианецът ще получи шанс да се прояви. През сегашния сезон Марио изглежда много неубедително, като за последно започна в титулярния състав през ноември. В мача срещу Болтън в Купата на Англия пък изобщо не попадна в заявката.

Завръщането на Даниел Стъридж допълнително подгрява слуховете за бъдещето на 24-годишния италианец. Роджърс обаче обещава шанс на Марио.

"Ние ще дадем всички шансове на Марио. Привлякохме го тук, за да дадем всички шансове за демонстрация на стабилност и за това той да играе заради отбора на най-високо ниво. Това бе труден период за него, но той е добро момче. Той иска да се сражава за своя шанс тук", зави Роджърс.

"Видях няколко истории в пресата, че за него всичко е свършило. Но това изобщо не е така. За времето на своята работа тук аз нееднократно демонстрирах, че намиращите се по различни причини в периферията играчи упорито работят всеки ден, проявяват активност и концентрация, тогава те ще имат шанс да се върнат в отбора", каза още мениджърът.

 

  Сподели
62