Юнайтед няма да купува защитник през зимата


Н. Гавазов

Юнайтед няма да купува защитник през зимата

По всичко изглежда, че Манчестър Юнайтед няма да купува централен защитник през зимния трансферен прозорец, независимо от настойчивите слухове в пресата. Тази седмица стана известно, че Валенсия е получила предложение за Николас Отаменди в размер на 26.8 милиона паунда. Приоритетна цел за "червените дяволи" обаче си остава капитана на Борусия Дортмунд Матс Хумелс, но мениджърът Луис ван Гаал добре разбира, че вероятността за сделка през зимата е много минимална.

Освен това Юнайтед запазва своя интерес към Бруно Инди от Порто, с който Ван Гаал работи в националния отбор на Холандия. 22-годишният защитник е достъпен само за 10 милиона паунда, но Луис вече каза, че ще купува футболисти само при положение, че са по-добри от тези, с които разполага в момента.

В светлината на всичко гореизложено, холандецът ще отложи укрепването на отбраната за лятото. Юнайтед традиционно рядко купува защитници за първия отбор през зимата - последно това се случи през 2007 година, когато Неманя Видич бе привлечен от Спартак Москва.

 

  Сподели
42