Смолинг: Разпитваме Валдес за живота в Барса


Н. Гавазов

Смолинг: Разпитваме Валдес за живота в Барса

Защитникът на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг призна, че играчите от неговия отбор разпитват вратаря Виктор Валдес за живота в Барселона. 33-годишният Валдес, който подписа 18-месечен договор с "червените дяволи" през януари, бе сред резервите на мачовете със Сутхемптън и КПР от Висшата лига. Очаква се, че испанецът ще направи своя дебют за Юнайтед в петък, срещу Кеймбридж.

Валдес е възпитаник на Барселона, записвайки 535 мача за каталунците, преди да напусне "Камп Ноу" като свободен агент. В Испания Виктор имаше щастието да играе с великолепни майстори, което предизвиква голям интерес от страна на играчите на Юнайтед.

"Ние уважаваме това, което той е постигнал в кариерата си и може да видите, че е рано да бъде отписван от сметките. Той много ярко изглежда на тренировките и е много подвижен. Това е много качествено попълнение за Юнайтед и е великолепно, че сега името му е свързано с Манчестър Юнайтед", заяви Смолинг.

"Слушали сме няколко истории от него, а някои хора му задаваха въпроси. Барселона е забележителен клуб, освен това на нас ни е интересно да знаем как стоят нещата зад граница", добавя англичанинът.

 

798