Брендън Роджърс предупреди Жозе Моуриньо


Н. Гавазов

Брендън Роджърс предупреди Жозе Моуриньо

Преди първата полуфинална среща от Купата на Лигата Брендън Роджърс предупреди своя колега от Челси Жозе Моуриньо, че "сините" предстои да играят срещу съвсем друг Ливърпул. В началото на сегашния сезон във Висшата лига лондончани измъкнаха поредната си победа на "Анфийлд", спечелвайки с 2:1. Роджърс обаче е уверен, че сега Ливърпул, не познаващ поражение от средата на декември, ще се представи като много по-достоен съперник за Моуриньо.

"Поражението от Челси през миналия сезон ни огорчи по понятни причини. Тогава изпуснахме титлата. По-рано през този сезон и впрочем, не само срещу Челси, ние проведохме достатъчно количество мачове, в които не показахме най-добър футбол. Но сега всичко се промени. В съблекалнята цари съвсем друго настроение, това е друг отбор. Наистина, Челси е най-добър от всички в Англия към момента, те притежават опит и майсторство. Но в тези два мача ние искаме да се насладим на своята игра", заяви Роджърс.

"Когато играхме срещу тях за последен път, ние не се намирахме в добра форма. Оттогава обаче прибавихме и сега отборът е пълен с увереност в собствените си сили. Едва ли изходът на сблъсъка ще се реши в първата среща. Няма да играем прекалено открито, става дума за това да създаваме опасности пред тях и да покажем силните си страни. Трябва да направим така, че преди реванша да се намираме в добро положение за класиране за финала", каза още наставникът.

 

  Сподели
58