Тери: В мача със Суонзи не правех нищо, освен да аплодирам


Н. Гавазов

Тери: В мача със Суонзи не правех нищо, освен да аплодирам

Капитанът на Челси Джон Тери призна, че той много отдавна не е имал толкова малко работа, както по време на съботната среща със Суонзи от Висшата лига на Англия. През уикенда 34-годишният защитник проведе своя 649-ти мач за лондонския клуб. "Сините" отпразнуваха лека победа с резултат 5:0, като единственото, което е правил Тери - това е да раздава аплодисменти към съотборниците за отбелязаните голове.

"Създаде се впечатление, че с Гари Кейхил не правехме нищо, освен да раздаваме аплодисменти след събитията в атака. Бе приятно да гледаме това и аз се надявам, че ще продължим в този дух. Ние отново притежаваме играчи от най-висока класа, но както казах и по-рано, не е сега времето да почиваме на лаврите. Това ще е изпитание за нас", заяви Тери.

"През първата половина на сезона показахме, че ние по силите да покоряваме върхове и сега това е нашата мотивация в съблекалнята: спечелване на титлата, да направим скок в Купата на Лигата във вторник вечер, а след това да го повторим в Купата на Англия и Шампионска лига. Ние продължаваме да участваме в четири турнира това е, което искаме на този стадии на сезона. Сега е важно да кажем своята дума на големи играчи и тогава нека останалите да решават кога ще печелим трофеи и имаме ли забележителен отбор", добави защитникът.

 

  Сподели
63