Рамирес е готов да помага на Челси


Н. Гавазов

Рамирес е готов да помага на Челси

Полузащитникът на Челси Рамирес е убеден, че окончателно е решил проблемите със здравето си и сега е готов да помогне на отбора. През сегашния сезон във Висшата лига 27-годишният бразилец успя да се отчете само с три появи на терена, последната от тях бе преди два месеца.

Сега обаче Рамирес е напълно възстановен и през миналата седмица срещу Уотфорд в Купата на Англия за първи път от август проведе на терена 90 минути. Полузащитникът е убеден, че е набрал оптимална форма.

"Радвам се. По-рано играех по 5-10 минути, но срещу Тотнъм изкарах 45 минути, а срещу Уотфорд цял мач. Уверен съм в себе си и съм готов да играя, ако Жозе Моуриньо се нуждае от мен. В състояние съм да го направя. Но трябва да съм търпелив. Дълго време не играх редовно и за мен е много добре, че сега повече играя. Имам нужда и повече да работя, за да се чувствам по-добре, но още сега искам да започна да помагам на тима си и наистина съм щастлив. Беше ми много трудно, защото един ден се чувствах добре, но на следващия -зле. Радвам се, че сега всичко е назад", заяви Рамирес.

 

  Сподели
56