Куман: Три точки на Олд Трафорд е фантастично


Н. Гавазов

Куман: Три точки на Олд Трафорд е фантастично

Мениджърът на Саутхемптън Роналд Куман сподели впечатленията си от срещата с Манчестър Юнайтед от 21-я кръг на Висшата лига на Англия, в която "светците" победиха съперника си с 1:0 и заеха третото място в класирането, за сметка на днешния си съперник.

"В края на мача пред Мата имаше два хубави момента. Провървя ни. При домакинството нямахме късмет, но за това сега той бе с нас. Когато играеш с топ отбори, важен е духът, класата, а също така и вярата в себе си и съотборниците. Всичко това го показахме", заяви Куман.

"Имаме добра организация на срещите: 11 сухи мача след 21 кръг. Това е ключът към успеха. Стремежът ни е да играем в евротурнирите. В началото на сезона трябваше да бъдем търпеливи, а сега може да кажем, че се борим за Европа, за топ 5 или топ 6. Ще се сражаваме до края", каза още холандецът.
"Не харесвам когато играчите си свалят фланелките, тъй като това води до жълт картон, но Тадич игра фантастично през последните 30 минути. Той реши изхода на мача и аз се гордея с Душан. През първото полувреме имахме проблеми, особено що се отнася до преместването на Рууни. След почивката играхме по-добре, доминирахме и вкарахме хубав гол. Три точки на "Олд Трафорд" е нещо фантастично", заяви Куман.

 

  Сподели
19