Роджърс: Доминирахме през целия мач


Н. Гавазов

Роджърс: Доминирахме през целия мач

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс не спести похвалите си към своите футболисти след крупната победа с 4:1 над Суонзи тази вечер. Наставникът на мърсисайдци е на мнение, че отборът убедително е провел мача и единственият колеблив момент е бил след гола на Гулфи Сигурдсон.

"Това бе забележителен мач срещу много добър отбор. Според мен, ние доминирахме през по-голяма част от двубоя. Лесно им позволихме да вкарат и резултатът стана 2:1, а след това те едва не вкараха още един гол, което ме разстрои. Но с изключение на този момент ние се трудехме по впечатляващ начин и предизвикахме възхищение със своите действия в атака", заяви Роджърс.

"За мен бе важно да си върнем добрата игра и да си върнем идеите, които да ни помогнат да играем така, както искаме. Тази вечер бяхме убедителни. Трябва да запазим това темпо и големия обем от работа", каза още специалистът.

"На това ниво е трудно да се играе срещу всеки отбор. Знаехме, че ще трябва да се потрудим, но играчите го направиха като едно цяло. Имаме млад отбор, който се обиграва и придобива стил, който смятаме за креативен и предизвикващ възхищение", добави Роджърс.

 

  Сподели
63