Ливърпул разби Суонзи (видео)


И. Ангелов

Ливърпул разби Суонзи (видео)

Ливърпул прие Суонзи Сити в среща от деветнадесетия кръг на английската Висша лига. След победата на мърсисайдци на "Анфийлд" с 4:1 днес, те ще изпреварят именно своя съперник на осмата позиция във временното класиране. Днес Адам Лалана се отличи с отлична игра и два гола за Ливърпул, а Морено и автогол на Шелви направиха единственото попадение на Сигурдсон за гостите без значение.

Ливърпул започна силно срещата, с положения пред Шкъртел и Стърлинг. В 33-ата минута резултатът бе открит от Алберто Морено, когато той понесе топката напред и намери Лалана, той отклони за Хендерсън, а халфът върна кълбото на пътя на Морено в средата за удар право във Фабиански. Вратарят обаче не успя да спре топката и това бе 1:0.

В 51-ата минута Адам Лалана удвои след грешка на Фабиански. Минута след това обаче Сигурдсон върна гол, когато Раутлидж центрира, Бони и Сако играха за топката, но тя попадна в исландеца, който не сбърка от близо. 

В 53-ата минута Стърлинг нацели гредата при една контра, дошла след корнер на гостите. В 61-ата минута Лалана отново вкара, като се възползва от изключителен извеждащ пас на Кутиньо, справяйки се с Фернандес и Ранхел преди да матира Фабиански.

В 69-ата минута крайният резултат бе оформен от Джонджо Шелви, който си вкара нещастен автогол при едно центриране на Хендерсън на близката греда от корнер. До края по-интересен момент бе горната греда, нацелена от Гомис за гостите в 85-ата минута.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
180