Моуриньо: Всеки мач в Англия е една отделна история


Н. Гавазов

Моуриньо: Всеки мач в Англия е една отделна история

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че отборът му има всички необходими качества, за да спечели титлата във Висшата лига през този сезон. Възпитанците на португалеца посрещат Коледа на върха в таблицата за класиране, изпреварвайки своя най близък преследвач Манчестър Сити с три точки.Сравнявайки двата отбора, повечето експерти отдават предпочитанията си именно на "сините".

Според думите на Жозе, Челси наистина притежава шампионски качества, но все още е рано лондонският отбор да бъде коронован.

"Добре се подготвихме и аз чувствам, че може да спечелим титлата. Готови сме за това, в силите ни е. В същото време не възнамеряваме да витаем в облаците и ще продължаваме усърдно да работим. Нивото на конкуренцията във Висшата лига ти усложнява живота много повече, отколкото всяко друго първенство в света. Всеки мач тук е една отделна история. Всеки уикенд се отличава от предишния. Но ние сме само едни претенденти за титлата. Наистина, показваме добър футбол, един от най-добрите отбори сме в лигата, но засега сме само едни обикновени претенденти за титлата", заяви Моуриньо.

 

  Сподели
67