Пет клуба се интересуват от Гомис


Н. Гавазов

Пет клуба се интересуват от Гомис

Пет клуба проявяват интерес към нападателя на Суонзи Бафетимби Гомис, съобщава ВВС. През юни 2014 година свободният агент Гомис избра "Либърти", сключвайки с уелския клуб договор за четири години. 29-годишният французин обаче не успя да издържи на конкуренцията на основния нападател на "лебедите" Вилфрид Бони.

В рамките на Висшата лига Гомис едва три пъти влезе в стартовия състав и вкара само един гол. Във вторник Суонзи нае нападателя на Бенфика Нелсон Оливейра, което още повече подсили слуховете за евентуално напускане на Бафетимби.

Неотдавна играчът бе свързван с Кристъл Палас, Нюкасъл и Арсенал, като някои източници дори твърдят, че Палас вече е предложил 6 милиона паунда за нападателя.

"Бафе е играч на Суонзи. На мен наистина ми харесва работата с него. Той е великолепен професионалист, добро момче и играч от високо, най-високо ниво. Разбираемо е, че на нас ни е трудно да му осигуряваме игрово време, тъй като Бони действа най-добре в ролята на единствен нападател. Играчите могат да бъдат разочаровани, но Бафе е великолепен. Той не показва разочарование на тренировките и работи с голямо усърдие", заяви наставникът на Суонзи Гари Монк.

 

  Сподели
56