Керъл е убеден, че Алърдайс може да надхитри Моуриньо


Н. Гавазов

Керъл е убеден, че Алърдайс може да надхитри Моуриньо

Нападателят на Уест Хем Анди Керъл е уверен, че "чуковете" са в състояние да изненадат Челси в срещата между двата тима на Boxing Day, а мениджърът Сам Алърдайс да надиграе своя колега Жозе Моуриньо. Към визитата си на "Стамфорд Бридж" възпитаниците на "Големия Сам" подхождат във великолепна форма, губейки само една среща от последните си 11 мача. Според думите на стабилно вкарващия в тези дни Керъл, неговият отбор може да поднесе сюрприз.

"С тях трудно се играе, те са лидери в класирането, но ние имаме добър отбор и аз съм убеден че те се опасяват от нас точно както ние от тях. Ние показваме добър футбол и мисля, че всеки един отбор се опасява от нас преди мачовете. Имаме няколко варианта за игра в атака, а това ни прави много опасни. Ние съвсем заслужено заемаме своето четвърто място", заяви Керъл.

"През лятото мениджърът подписа с няколко класни играчи. Всички момчета, които дойдоха тук, не могат да скрият радостта си и за това заслугата е на Сам Алърдайс. Той използва различни тактически модели, играе с различни състав. Той анализира играта на съперника и влиза в мачовете с ясното разбиране, как и за сметка на какво може да бъде постигната победа. Алърдайс знае по какъв начин може да надхитри треньорите, знае, как те ще играят срещу нас. Това е като игра на шахмат", добавя нападателят.

 

  Сподели
71