Джерард: Искаме да почукаме на вратата


Н. Гавазов

Джерард: Искаме да почукаме на вратата

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард заяви, че задачата пред неговия отбор през сегашния сезон е класиране в топ 4 на Висшата лига и спечелване на трофей. В навечерието на неделното дерби с Арсенал, "червените" се намират в долната част на таблицата за класиране, но Джерард е на мнение, че серия от няколко положителни резултата е в състояние да промени впечатленията от играта на неговия отбор.

"Какви са целите ни в остатъка от сезона? Всичко е ясно. Ние искаме да попаднем в топ 4 и да спечелим трофей. Винаги се стремим към това. След нашия старт на сезона, аз мисля, че попадането в топ 4 ще бъде фантастично постижение. Не се радваме на позицията си във временното класиране. Но, ако в голям мач като този с Арсенал постигне победа, това може да ни даде импулс за серия от подобни резултати", заяви Джерард.

"Около Коледа предстоят да се изиграят много срещи и ако успееш да вземеш три победи, ще се издигнеш и ще почукаш на вратата. Ние трябва да продължаваме да се борим, защото това е много важно за клуба. В това е главната ни цел, няма никакви съмнения за това. Ако освен другото успеем да спечелим трофей, това ще стане приятен бонус, защото клубът винаги се стреми към трофеи", добави полузащитникът.

 

  Сподели
86