Мангала: Юнайтед тихо се доближава до титлата


Н. Гавазов

Мангала: Юнайтед тихо се доближава до титлата

Защитникът на Манчестър Сити Елиаким Мангала не споделя мнението, че само два отбора се борят за шампионската титла във Висшата лига през сегашния сезон. До неотдавна много от феновете смятаха, че само "гражданите" могат да издържат на темпото, което Челси наложи на старта на сезона. Мангала е убеден, че надпреварата ще бъде много по-открита - Манчестър Юнайтед и Арсенал също могат да се преборят за титлата.

"Не мисля, че за титлата ще се борят само два отбора, според мен, много отбори са способни да участват в надпреварата. Само преди няколко мача изоставахме с осем или девет точки от Челси, а сега им дишаме в гърба. От гледна точка на позициите в лигата и количеството точки Юнайтед може да се пребори за титлата и те не вдигат много шум около това. Продължават тихо да побеждават и навлизат в нормите", заяви Мангала.

"Освен това, кой каза, че Арсенал не може да се стегне и да се върне в шампионската надпревара? Но ние трябва да мислим за своята игра и своите резултати. Сами трябва да играем добре, за да подлагаме на натиск останалите отбори", каза още защитникът.

 

  Сподели
31